Pārtikas ražotāji SIA Madonas Garša

Ideja vārīt un piedāvāt īstu, kārtīgu buljonu, kuram ir jābūt pieejamam veikala gājiena attālumā, radās 2013. gadā, kad Ralfs uzsāku savas profesionālās karjeras gaitu kā pavārs: "Reiz, gatavojot mājās, apstājos pie receptēm, kuras bez buljona nav iespējams īstenot. Es nodomāju, ka neesmu vienīgais, kam nav šādas iespējas dzīvokļa virtuvē grauzdēt liellopa un vistas kaulus,  24 stundas uz plīts atstāt nepieskatītu lielu, virmojošu katlu un turēt ietilpīgu saldētavu savā dzīvoklī, tāpēc, lai buljons būtu vienmēr pieejams. Es pārliecinoši turējos pie šīs idejas un neatlaidīgi vārīju buljonus restorānu virtuvēs, lai 2020. gada 11. janvārī pirmo reizi prezentētu buljonu, kā viegli pieejamu produktu.''  
Gatavojot buljonus, stingri tiek ievērotas tradicionālās buljona gatavošanas metodes, produkta vārīšanas laiki un sastāvdaļas ir rūpīgi aprēķinātas, lai būtu droši, ka buljonā saglabājas izcila garša, maksimālais kolagēna un citu vērtīgo uzturvielu daudzums. Tas tiek iegūts, lēni karsējot, vistu, liellopa, brieža vai cūkas kaulus un locītavas tīrā ūdenī vismaz 12 - 48 stundas. Gatavojot buljonu, kauliem un locītavām papildus tiek pievienoti dažādi sakņaugi, dārzeņi, garšaugi un garšvielas. Pateicoties lēnam un vienmērīgam vārīšanas procesam, gan kaulos esošā garša, gan vērtīgās barības vielas sadalās un izšķīst ūdenī, izveidojot izteiksmīgām garšām un barības vielām piesātinātu buljonu, kas, atdziestot kļūst biezs un viskozs (želeja).

Rīgas iela 1 - 5, Madona, Madonas nov., LV-4801
rubens.buljoni@gmail.com
+371 20393995